Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (14)

Cine suntem? | Full service advertising agency

Elite Media – agentie de publicitate in Constanta

Full service advertising agency

Cine suntem?

Trăim într-o eră informațională fascinantă, în care comunicarea strategică are un rol crucial pentru menținerea trendului ascendent al oricărui business. Tendința unanim exprimată a specialiștilor în comunicare strategică este că în următorii 4-5 ani vom asista la un fenomen de convergență a canalelor media cele mai puternice. Odată cu acest fenomen, internetul se va repoziționa în topul celor mai eficiente canale de comunicare.

În acest context dinamic, cu standarde ridicate din perspectiva unei comunicări eficiente, este poate uimitor cât de important este pentru compania dvs a avea o prezenta online.  EliteMedia vă oferă servicii de promovare – full service – îndeplinind cele mai înalte standarde de calitate.

Suntem o agentie de publicitate independenta, fullservice si activam din 2005 pe piata serviciilor media din Romania.

Construim si adaugam valoare brandurilor prin solutii de comunicare integrate, cu influenta asupra consumatorului, plasand mesajul Clientilor nostri pe toate suporturile media din Romania.

Servicii de publicitate : strategii de comunicare, elaborare si implementare concepte creative, elemente de design publicitar

Promovare media : dezvoltarea strategiilor de media si implementarea lor, media planning, media buying, monitorizare media si analiza postcampanie.

Actiuni BTL: evenimente publicitare.

Productie publicitara : productie materiale audio, materiale video, productii multimedia, materiale publicitare de reprezentare, materiale tiparite, materiale promotionale, standuri expozitionale.

Echipa

Succesul EliteMedia se datoreaza echipei, formata din tineri creativi, determinati, oameni pasionati, pentru care publicitatea inseamna “mod de viata”.

Creativi, designeri, specialisti in media planning sau strategii de marketing, ei formeaza echipa EliteMedia, o echipa a caror munca este orientata catre Client.

 

 

sigla-mobilled KidsArena-Logo

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (1)

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (26)